De trainers

Passie voor fietsen

Verbindend

Enthousiast

Mensgericht

Paul van Dam

Fietsen doe ik al sinds mijn 7e levensjaar, inmiddels al 53 jaar met heel veel passie!

Nieuwe horizon ontdekken, genieten van de ontmoetingen onderweg en de altijd wisselende omgeving. Recreatief, in wedstrijden, tijdens het geven van een opleiding of cursus. Mensen faciliteren om nog meer te kunnen genieten van het fietsen, in groepen en solo. En natuurlijk zelf blijven genieten van alle mooie ervaringen! Kom ook mee-genieten!

In het fietsen kan ik me heel goed vermaken op de racefiets. Lange afstanden of meerdaagse tochten rijden maakt me heel erg blij. Voor goede doelen en als sportieve uitdaging!

In het terrein op de MTB, gravel- en trekkingbike heb ik het ook prima naar mijn zin. Altijd leuk om nieuwe tracks te ontdekken en van de natuur te genieten!
In de winter kun je me ook regelmatig op de wielerbaan vinden. Fietsen geeft mij een ongekend gevoel van vrijheid en plezier!

Vanuit mijn bedrijf Passion4Biking is het initiatief ontstaan om, samen met Guido, European Cycling Events op te starten. De gedeelde passie voor fietsen levert telkens weer leuke ideeën en inspiratie op!

We gaan graag met je in gesprek over jouw nieuwe uitdaging op sportief fietsgebied!

Groet, Paul

Guido Hoffman

Mijn naam is Guido Hoffman en ik ben uit 1966 en woon met mijn gezin in Nieuwerkerk aan den IJssel. Mijn hele werkzame leven werk ik de autobranche. Mijn huidige bedrijf is leasebewust.nl. Na een leven van werken en feesten was ik klaar met mijzelf en mijn flinke overgewicht. Mijn levensstijl omgegooid, gezond eten en veel bewegen. Eerst met de benenwagen, en na een blessure zei mijn vrouw: “ga fietsen”. En de rest is geschiedenis.

In december 2016 twee dagen voor mijn vijftigste verjaardag schreef ik mij in voor Tour For Life! Een fietstocht waarbij je in 8 dagen van Italië naar Nederland fietst. Na een “oefenritje” beter bekend als de Amstel Gold Race bleek een ijzeren conditie niet genoeg. Klimmen is een hele andere fietsdiscipline. Ik heb gelijk Paul van Dam gebeld en zijn hulp ingeschakeld om mij te helpen met trainen voor Tour For Life. Een strak schema waar ik mij aan heb gehouden. Bergen blijven zwaar, maar de Tour For Life 2017 heb ik met hulp van Paul volbracht. Een vriendschap is geboren.

Vele trainingen verder ben ik nu zelf ook trainer. Het geven van trainingen en clinics vind ik echt super leuk om te doen. De afgelopen 2 jaar heb ik al veel clinics gegeven onder toeziend oog van Paul, en als assistent van Leontien van Moorsel.

Heb je vragen, advies nodig of zin om een rondje te fietsen. Je kunt mij altijd bellen.

Groet, Guido